TILBUD · Gaver & Gavekort · Tasker

Gaver & Gavekort

På Hornvarefabrikken elsker vi, når vores hornvarerne bliver givet væk som gave. Derfor gør vi rigtigt meget ud af pakke gaverne fint ind, og vi sørger naturligvis for, at historien om Hornvarefabrikken...
Læs mere om Gaver & Gavekort

Mere om Gaver & Gavekort

På Hornvarefabrikken elsker vi, når vores hornvarerne bliver givet væk som gave. Derfor gør vi rigtigt meget ud af pakke gaverne fint ind, og vi sørger naturligvis for, at historien om Hornvarefabrikken følger med. Så ved gavemodtageren, hvor gaven er produceret, og hvordan den skal behandles. Gaven skal jo holde og gør glæde i mange år.

 

Indpakning og udpakning

Vi gør meget ud af pakke vores gaver fint ind, så det at pakke ud og bliver en god fornøjelse i sig selv: Først pakker vi hornprodukterne ind i æske eller silkepapir, så hornet ikke bliver ridset. Så får den en omgang bølgepap, gavepapir og slutter af med bånd. Det er måske en lidt gammeldags form for indpakning, men vi gør det for at beskytte hornvarerne mest muligt med ridser og slag, hvis gaven fx skal med posten. Og bare rolig, vi anvender overvejende indpakningsmaterialer i bæredygtigt emballage. 

Langt de fleste af vores smykker bliver leveret i smykkeæsker, som er produceret af et stort, dansk emballagefirma. Også her er der styr på natur og miljø. 

 

Gaver til mange af livets store begivenheder

Vi har igennem årene pakket tusindvis af gaver ind som julegave, adventsgave, kalendergave, mandelgave, fødselsdagsgave, dåbsgave, konfirmationsgave, bryllupsgave, værtindgaver og ikke mindst selvforkælelsesgaven - du må jo ikke glemme at forkæle dig selv lidt engang imellem. Kort sagt: Hornvarefabrikken har gaven til ham fx skohorn, skægkam i horn, papiråbner & kaviarske og gaven til hende fx hornsmykker, hornskeer og hornpynt.

 

Gavekort

Du kan også bestille et gavekort online og i vores butikker, hvis du ikke ved, hvad de ønsker sig og gerne vil give dem mulighed at vælge deres hornvarer selv. 

 

Du kan også bruge gavekortet, hvis du akut mangler en gave til en af dine kære. Bestiller du den online, så får du hurtigt et gavekort sendt på mail, som du kan udskrive og give som gave. Gavekort købt online skal bruges online, og gavekort købt i butikker skal bruges i butikkerne. Vores webshop og kasseapparat snakker desværre ikke sammen. Vi finder dog ALTID en løsning, hvis du kommer ned i butikken med et gavekort udstedt online.

 

Bytter vi?

Ja, selvfølgelig bytter vi - endda med et smil. Du kan både ombytte din gave til andre hornvare eller varer fra nogle af de fantastiske fabrikanter, som du finder online og i vores butikker. Er du i tvivl om bytterregler, så ring til os eller kig ned i butikkerne.

 

Vi har også gjort det nemt for dig ombytte online, hvis du vælger vores OMBYTNINGSGAVE og følger vejledningen der.