Kaviarske · Saltske · Æggeskeer

Spiseskeer i horn

Spiseskeen i horn er en fremragende spiseske, som er dejlig at spise med, nem at rengøre og naturlig smuk. Vi har mange forskellige spiseskeer i horn fx en æggeske, kaviarske, dessertske og den almindelige spiseske, som du fx kan...
Læs mere om Spiseskeer i horn

Mere om Spiseskeer i horn

Spiseskeen i horn er en fremragende spiseske, som er dejlig at spise med, nem at rengøre og naturlig smuk. Vi har mange forskellige spiseskeer i horn fx en æggeske, kaviarske, dessertske og den almindelige spiseske, som du fx kan bruge til din morgenmad.

 

Upcycling og cirkulær økonomi

Hornskeens livscyklus er fuldstændig i tråd med tidens bæredygtighedsprincipper: En spiseske i horn er 100% upcycling af et affaldsprodukt, hvor vi giver hornet nyt liv, som ellers bare ville være brændt af. Og selv når hornskeen er udtjent, så kan den genbruges som gødning og give næring til næste generation af planter og træer. Mere cirkulært kan det næsten ikke blive.

 

Sara anbefaler en spiseske i horn…

Der er mange grunde til at vælge en hornske, men vidste du, at en hornske ikke ’larmer’? Jeg havde engang en kunde, som insisterede på, at hele familien skulle spise deres morgenmad med en hornske, fordi kunden var træt af larmen fra metalskeen som mødte tallerkenen. Men det er faktisk rigtigt, at en hornske ikke larmer, fordi materialet ’horn’ er et blødt og varmt materiale. Selv bruger jeg også en spiseske i horn til min morgenmad, men det er nu mest, fordi jeg synes, at den er behagelig at spise med.

 

Spiseskeen er Hornvarefabrikkens DNA

Spiseskeen i horn er Hornvarefabrikkens signaturprodukt! Hornskeen er det hornprodukt, som vi har lavet absolut flest af, men vigtigst, så er hornskeen symbolet på den viden om hornforarbejdning, som vi har oparbejdet siden de første hornskeer blev lavet i 1800-tallet.